luni, 7 mai 2018

Ţigări electronice

   Ţigările electronice sunt produse care conţin nicontină sau alte substanţe chimice. Ele pot afecta plămânii, daca le folosim prea mult, un alt efect al ţigării electronice asupra plămânilor este creşterea stresului oxidativ la nivelul acestor organe, dar nişte studii au confirmat ca nu are efecte negative asupra inimii.
  Totuşi, cantitatea de substanţe cancerigene din ţigara electonica faţă de cea tradiţională se pare că este de 1000 de ori mai mica, întrucat nicotina utilizată în timpul fumatului ţigării electronice, nu este atât de nocivă ca tutunul.
   Cei care fumează ţigară electonică pot alege dintre cartuşe care conţin nicotină cu diferite nivele de concentraţie şi, chiar lichide fără nicotină.
   Specialiştii nu recomanda utilizarea ţigării electronice ca alternativă sigură la fumat si nici nu o consideră un instrument sigur pentru renunţarea la fumat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

3 idei pentru atestat de nota 10

Prima idee ar fi să vorbești coerent, ca examinatorul să înțeleagă tema proiectului pe care ai vrea să îl susții. A doua idee ar fi ca să f...