luni, 11 iunie 2018

Before I Fall

O tânără studentă se găsește în ipostaza de a retrăi la nesfârșit ceea ce poate fi ultima ei zi pe pământ, până când va face lucrurile corect. Samantha Kingston are totul: un iubit demn, cei mai buni și uimitori prieteni și un aspect fizic superb. 12 februarie este doar o altă zi minunată în viața lui Sam, până când se dovedește a fi ultima ei zi. Blocată în retrăirea inexplicabilă a ultimei zi timp de o săptămână, Sam decriptează misterul din jurul morții sale și descoperă adevărata valoare a tot ceea ce este în pericol de a pierde. Pericula surprinde tragismul condiției umane efemere, încapsulat în retrăirea repetitivă a ultimei zi de viață în care se redescoperă adevăratele sensuri și valori și se accesează noi psihologii de viață.
Filmul este produs de: Awesomeness Films. Tip Ecran normal, iar filul este de gen: mister şi dramă. Ţara de origine: SUA. Personajul principal este Zoey Deutch, aşa numita Sem, căruia cum este scris mai sus i se întâmplă de şapte ori să se repete aceeaşi zi din viaţa ei.
Regizorul: Ry Rusoo-Young împreună cu Zoey Deutch.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

3 idei pentru atestat de nota 10

Prima idee ar fi să vorbești coerent, ca examinatorul să înțeleagă tema proiectului pe care ai vrea să îl susții. A doua idee ar fi ca să f...