marți, 5 iunie 2018

Ziua cadrului didactic

   Prof. Jakab Mark ne-a vorbit despre fotbal putin dar nu prea am inteles, apoi a intrebat "cat ii radical din 4", iar dupa aceasta ne-a vorbit in maghiara.

   Prof. Clopotel Ana a stat in picioare si a tipat la un coleg, si toata clasa vorbea, ea se misca. Iar tipa, fiindca un coleg tot vorbeste. Ne vorbeste despre cum sa facem poze. Repeta de mai multe ori aceeasi chestie. Colegii sunt nesimtiti. Ea se bate cu colegii.



Prof. Deme Erik ne pune sa scriem si ma si loveste cu cotul in nas. El este agresiv.. Un coleg tipa, si scoate sunete de animale. Iar profesorul rade de el, fiindca colegul este lovit in cap. Ne explica oleaca ce trebuia dar nimeni nu scria, statea pe telefon si in timp mai vorbea si el.
Prof. Monenciu David Sabin el nu stie ce spuna, desi "suntem elevii" lui. Citeste de pe net ce trebuia sa spuna. Cam mormaie in timp ce vorbeste, si nu inteleg tot din ce vorbeste, dar incearca sa ne explice cat de cat despre ce este vorba. Daca il strig nu ma baga in seama.

Prof Ticoi. David este de treaba, totusi avand in vedere ca il loveste pe colegul meu, fiindca a treia oara comenteaza si este obraznic. M-a lovit si pe mine. O colega si-a pus piciorul pe scaun, el a spus catre ea sa isi ia picioarele si ea n-a facut-o.
(Pozele sunt luate de pe google)

Un comentariu:

  1. Chiar daca nu are nici cap nici coada, este cel mai haios dintre articolele de azi.

    RăspundețiȘtergere

3 idei pentru atestat de nota 10

Prima idee ar fi să vorbești coerent, ca examinatorul să înțeleagă tema proiectului pe care ai vrea să îl susții. A doua idee ar fi ca să f...