luni, 12 iunie 2017

Top 5 youtube-uri romani

1. Inaa(16.10.1986-Mangalia)
 Nume real: Elena Alexandra Apostoleanu

  În toamna anului 2009, Inna obținea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards. Inna a fost cea mai bine plătită cântăreață din România și din Europa de Est in 2011. Cântăreața își amintește că dragostea pentru muzică i-a fost insuflată de către familia sa, care a susținut-o în permanență. În adolescență, în încercarea de a se afirma pe plan muzical, Inna a cântat într-o formație de muzică pop-rock, care însă nu s-a bucurat de succesul sconta. Piesa „Sun Is Up” s-a clasat pe locul întâi în Bulgaria și în regiunea Romandia din Elvetia și în topul primelor zece melodii în Fransta, Romania Rusia și a primit câte un disc de aur în Elveția și Italia.

2.Akcent
Adrian Sina a fondat trupa cu numele de Akcent în anul 1998. Tot el a cooptat-o ca voce feminină pe cântăreața Ramona Barta. Debutul formației Akcent, ca duo mixt, a avut loc în anul 1999 când Sînă și Barta au lansat primul album, intitulat „Senzatzia”. În 2011 Akcent a lansat "My Passion", o colaborare de number-one cu Lora ex-Wassabi. Akcent a semnat un contract de înregistrare cu Robbins Entertainment în Statele Unite, iar în mai 2012 albumul "My Passion" a fost lansat oficial în Statele Unite ale Americii.

3Smiley
 Andrei Tiberiu Maria (27.07.1983, Pitesti), cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, fost membru al trupei Simplu. Artistul a început și o carieră solo, iar în 2008 și-a lansat primul album - „În lipsa mea”.
Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numeroși artiști români, iar în 2009 și-a fondat propria casă de producție, HaHaHa Production.Ea corespunde mult cu numele de scena a artistului.
În 2016, proiectele susținute de Smiley sunt: Cabron, Sore, Radio Killer, Don Baxter, Feli, SHOT, Silviu Pașca, Paul Damixie și Jazzy Jo.


4.Antonia
Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu (n. , Bucuresti), este o cantareata si fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul LAs Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage. Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine, deși înainte să-și dedice viața muzicii, Antonia și-a sporit popularitatea prin lansarea propriei linii de modă în parteneriat cu Ford Models, acțiune care a propulsat-o pe prima pagină a unor publicații din România.

5.Andra
 Alexandra Irina Măruță (n. Alexandra Irina Mihai, la 23.08.1986, Campia Turzii) cunoscută mai bine sub numele de scena Andra. Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.În octombrie 2013, „K. la Meteo” în colaborare cu What's Up a fost nominalizat la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards. Andra a scos noi hit-uri în aprilie, 2013 "Inevitabil va fi bine", în decembrie 2013 "Atâta timp cât mă iubești!" cu Marius Moga, în februarie 2014 cu Vunk "Numai la doi", în iulie 2014, cu Liviu Teodorescu "Așa e dragostea", în ianuarie 2015, cu Shift "Avioane de hârtie", în aprilie 2015, cu Proconsul și Ștefan Bănică "Aici cu mine", în mai 2015 "Falava", în iunie 2015, "Nebuni în noapte", în august 2015, "Niciodată nu spune niciodată", în februarie 2016, "Iubirea schimbă tot" și cel mai recent single, cu David Bisbal, "Without You", care a reușit să adune în 9 zile de la lansare peste 13 milioane de vizualizări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

3 idei pentru atestat de nota 10

Prima idee ar fi să vorbești coerent, ca examinatorul să înțeleagă tema proiectului pe care ai vrea să îl susții. A doua idee ar fi ca să f...